Jestem na Sycylii, nie gotuję, jem.
Składniki:
świeże krewetki
pieprz
sok z cytryny
natka pietruszki
+ sycylijski kucharz:-)
Krewetki obrać, skropić obficie sokiem z cytryny, posypać pieprzem i pietruszką, wstawić na pół godziny do lodówki, jeść.
Anna Goławska
Popularne posty
-
Blog dostępny jest od dziś pod adresem https://toskania.org.pl/blog/ Jest częścią mojej strony z noclegami w Toskanii. Zapraszam!
-
Migawki z bardzo krótkiej podróży na Maltę i Gozo Myślicie, że podróżuję tylko do Włoch? No prawie. Jednak od czasu do czasu zdarza mi się...
-
Oto kolejny przepis z książki o chlebie , tym razem na pyszne grissini . Przepis na te chrupiące paluszki został wynaleziony w Turynie w ...
Archiwum
Linki różne
Goście
Obsługiwane przez usługę Blogger.
0 komentarze/y:
Prześlij komentarz